9 Αυγ 2010

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΕΑΚΚ!


altΜπορεί να καθυστέρησαν πολύ, όμως από σήμερα ξεκίνησαν τα έργα στο Εθνικό στάδιο της Κέρκυρας, δηλαδή αυτό της ανακατασκευής του χλοοτάπητα και αυτό της αλλαγής του αποστραγγιστικού δικτύου.
Μέρα – νύχτα για να προλάβει τον… Ατρόμητο
Βέβαια, θεωρείται δεδομένο πως ο αγώνας της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ μεταξύ του ΑΟ Κέρκυρα και της ΑΕΚ θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο καθώς είναι ανθρωπίνως αδύνατο να είναι διαθέσιμο το Εθνικό στάδιο για τη διεξαγωγή του εν λόγω παιχνιδιού, ωστόσο ακόμα κι η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο είναι αμφίβολο αν θα γίνει στην Κέρκυρα, σε περίπτωση που δεν γίνουν ταχύτατα οι εργασίες.
Γι΄ αυτό το λόγο, ο εργολάβος σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΕΑΚΚ θα εργαστεί νυχθημερόν ώστε να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.
Έτσι, οι προβολείς του σταδίου θα δουλέψουν στο φουλ αυτές τις ημέρες καθώς εκτός των πρωινών, κι οι νυχτερινές εργασίες θα μπουν στην ημερήσια διάταξη.
Αν όλα πάνε καλά και ο ρυθμός εργασιών είναι ικανοποιητικός, τότε υπολογίζεται πως σε 10 περίπου μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και στη συνέχεια θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να δοθεί το γήπεδο προς χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES