1 Ιουλ 2010

Μαραντόνα: «Τι συμβαίνει Σβαϊνστάιγκερ; Είσαι νευρικός;»

Μαραντόνα: «Τι συμβαίνει Σβαϊνστάιγκερ; Είσαι νευρικός;»Για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να κρατηθεί ο Μαραντόνα. Θύμα των σχολίων του ήταν αυτή τη φορά ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ. Ο Γερμανός διεθνής κατηγόρησε τους Αργεντινούς για έλλειψη σεβασμού τονίζοντας ότι τους αρέσει να προκαλούν.

«Δεν έχουμε χρόνο για να σκεφτόμαστε τον Σβαϊνστάιγκερ. Τα παιδιά σκέφτονται να βγούνε στο γήπεδο και να πάρουν ρεβάνς για το 2006. Δεν με νοιάζει το τι λένε για τα πέναλτι, τα βρώμικα χτυπήματα ή ότι δε ξέρουμε να χάνουμε… Δε μας ενδιαφέρει. Σε κάθε αναμέτρηση εξελίσσεται μια διαφορετική ιστορία και αυτή επίσης θα είναι διαφορετική. Στην παρούσα φάση θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούμε και να παίξουμε μπάλα», ανέφερε ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» που προκάλεσε με τη σειρά του τον μέσο της Μπάγερν.

«Τι σου συμβαίνει Σβαϊνστάιγκερ; Είσαι νευρικός;» αναρωτήθηκε ο Μαραντόνα σε ειρωνικό τόνο σαν να απευθυνόταν στον 26χρονο χαφ.

Ο προπονητής της Αργεντινής υπερασπίστηκε ακόμα τις εμφανίσεις των Ντεμικέλις και Ντι Μαρία στο Μουντιάλ, τονίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος από την παρουσία τους.

«Ποιος είπε ότι ο Ντεμικέλις είναι σε κακή κατάσταση; Αυτός που το λέει αυτό είναι Αντρέα Μποτσέλι (διάσημος τυφλός τενόρος).Με τον Ντι Μαρία επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάνει αυτά που του ζητάω και μπορεί να εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό έρχεται από μόνο του, είναι στον αέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES