9 Ιουν 2010

Με γοργούς ρυθμούς τα έργα στα βοηθητικά του ΑΟ Κέρκυρα


alt
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου του ΑΟ Κέρκυρα, στα Γαζάτικα, όσο και η κατασκευή του γηπέδου στον Ποταμό.
Στο πρώτο, έχει τοποθετηθεί σχεδόν ολόκληρος ο νέος χλοοτάπητας, που έφτασε στο νησί την Κυριακή (από την εταιρία Elassod) και το πιθανότερο είναι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί στο 100%.
alt
Στη συνέχεια, θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα (περί τις 3 εβδομάδες) ώστε να «δέσει» το χόρτο και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Ανακατασκευή αποδυτηρίων και περιβάλλοντα χώρου
altΕν τω μεταξύ, συγχρόνως με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα, εργασίες διεξάγονται και στους υπόλοιπους χώρους του βοηθητικού.
Συγκεκριμένα, γίνεται πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων, που μέχρι πρόσφατα ήταν σε άσχημη κατάσταση, ενώ δημιουργούνται νέοι αποθηκευτικοί χώροι, ιατρείο κτλ.
Επιβλέπων των εργασιών από πλευράς της ΠΑΕ, είναι ο Αλέκος Τσαποκύριακας, που καταναλώνει αρκετές ώρες στην επιθεώρηση των εργασιών.
Τοποθετούνται οι σωλήνες περίφραξης στον Ποταμό
Επίσης, στο νέο βοηθητικό στον Πλάντραφο Ποταμού τοποθετήθηκαν οι πρώτοι σωλήνες για την περίφραξη του χώρου, οι οποίοι έχουν ύψος 5,5 μέτρα περίπου και η ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής αναμένεται στα τέλη Ιουνίου.
Μετά την ολοκλήρωση της περίφραξης, η ΠΑΕ θα προχωρήσει στην κατασκευή των αποδυτηρίων και την τοποθέτηση του χλοοτάπητα.
Σύμφωνα, με ασφαλής πληροφορίες, το έργο θα είναι έτοιμο τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.
alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES