4 Ιουν 2010

Συμφώνησαν για τη Διπλή Ανάπλαση

Συμφώνησαν για τη Διπλή ΑνάπλασηΣυνάντηση με το δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, είχε το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα τα ζητήματα που τις αφορούν επιμένοντας πως για θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το αθλητικό κέντρο στο Βοτανικό και μετά να αποχωρήσουν τα τμήματα του Ερασιτέχνη από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και της ΓΗΠΕΛ με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Ν. Κακλαμάνη και το επιτελείο του. Τον Παναθηναϊκό Α.Ο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κ. Μ. Κίτσιος και το μέλος του Δ.Σ, κ. Ν. Μαρουδιάς ενώ από την πλευρά της ΓΗΠΕΛ, παραβρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Ε. Σαμαράς.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη Διπλή Ανάπλαση και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις ενώ και οι τρεις πλευρές συμφωνούν για τη μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα και απρόσκοπτα τα Νομοσχέδια και τα Προεδρικά Διατάγματα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων προσπαθεί με κάθε τρόπο και θυσία για την πραγματοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και συντάσσεται μαζί με τον Ερασιτέχνη και τη ΓΗΠΕΛ. Πολύ σύντομα τα όνειρα όλων των Παναθηναϊκών, θα λάβουν σάρκα και οστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES