7 Μαΐ 2010

Αποχώρησε ο Ντάτολο!

Αποχώρησε ο Ντάτολο!
Δεν πρόλαβε να… επιστρέψει ο Χεσούς Ντάτολο, μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί, και τραυματίστηκε ξανά.

Ο Αργεντινός μέσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο μηρό από την προπόνηση της Παρασκευής και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κριθεί αύριο.

Επιπλέον, αμφίβολος για το παιχνίδι της Τούμπας θεωρείται ο Λεντέσμα, ενώ κλινήρης παρέμεινε για μια ακόμα μέρα ο Ιεροκλής Στολτίδης.

Ο τραυματισμός του Ντάτολο (που σημειωτέον επέστρεψε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έπειτα από απουσία σχεδόν ενός μήνα) δεν θεωρείται κάτι σοβαρό, ωστόσο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που εκείνος θα υποβληθεί το Σάββατο, ώστε να ξέρει αν μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Εκτός των Ντάτολο, Λεντέσμα (ταλαιπωρείται ακόμα από τενοντίτιδα στον αχίλλειο και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο) και Στολτίδη, από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης απουσίασε ξανά ο Ζαϊρί.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES