13 Ιαν 2010

Θετικά μηνύματα για Γκαλέτι

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό για την κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, το πρόβλημα του Αργεντινού είναι αντιμετωπίσιμο και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί κίνδυνο για την καριέρα του. Το πρόβημα εντοπίζεται στα νεφρά και ο παίκτης θα το αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του παίκτη έγινε έντονη χθες, όταν πριν από την προπόνηση της ομάδας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά ο Αργεντινός. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πριν την προπόνηση της Τρίτης, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ένιωσε και πάλι έντονους πόνους και από το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» θεωρήθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί ο παίκτης για εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο Αργεντινός υποβάλλεται και σήμερα σε εξετάσεις. Όπως εκτιμούν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μέσα στην ημέρα θα υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και λεπτομέρειες για την αποθεραπεία του παίκτη.

Αγωνιστικά, ο Ζίκο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκαλέτι για το παιχνίδι με τη Νέα Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES