15 Νοε 2010

Ήττα των Νέων, σε συγκλονιστικό φινάλε!

Δευτέρα, 15/11/2010
Την ήττα από τη Skoda Ξάνθη με σκορ 2-1 γνώρισε το Σάββατο ο ΑΟ Κέρκυρα στο γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης, για το Πρωτάθλημα Νέων U-20 της Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι αποτέλεσε τον… προάγγελο για το τι θα γινόταν το απόγευμα της ίδιας ημέρας μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά, αφού η αναμέτρηση των Νέων είχε συγκλονιστικό φινάλε, όπως κι εκείνη των ανδρών.

Συγκεκριμένα, στο ματς των «μικρών» σημειώθηκαν και τα τρία γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο 77’ η Ξάνθη απέκτησε το προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Μάνταλου, που έκανε το 0-1. Στο 90’ ο… συνήθης ύποπτος Γιώργος Βλάχος ισοφάρισε σε 1-1, όμως στο 92’ η ομάδα της Θράκης κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα γκολ, με… δράστη τον Καθάριο και να… δραπετεύσει με το «διπλό» από το νησί των Φαιάκων.

Η κερκυραϊκή ομάδα, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο προπονητής Γιάννης Χονδρογιάννης, στάθηκε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες, από έναν ισχυρό αντίπαλο ο οποίος «έπιασε» κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ και τον Άρη.

Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν από πλευράς ΑΟ Κέρκυρα οι Κουρής (στο 23’), Πολύζος (στο 73’) και Νάος (στο 81’), και από πλευράς Ξάνθης οι Τσονάκας (στο 45’), Σιμιτσάκης (στο 80’) και Μάνταλος (στο 85’).

Οι συνθέσεις των ομάων
ΝΕΟΙ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Ευθυμίου, Λαμπρόπουλος (42’ λ.τρ. Γεωργακόπουλος), Ανυφαντής, Πολύζος, Μπράτος, Νάος, Βιόπουλος (88’ Κασάρας), Κουρής, Βλάχος, Πατινιώτης, Κουλούρης (80’ Χ. Μίαρης)
ΝΕΟΙ SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μισιρλησιακήρ, Κεχαγιάς, Γούτας, Τσονάκας, Μάνταλος, Γκακολάρι, Χαριτίδης (67’ Λαζαρίδης), Αλτιπαρμακόφσκι (60’ Σιμιτσάκης), Ράνος (83’ Μελισσόπουλος), Καθάριος

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES