24 Οκτ 2010

Όσο έχω εσένα, δεν φοβάμαι κανέναν!

Όσο έχω εσένα, δεν φοβάμαι κανέναν!Με τον Ντένις Επστάιν να φτάνει τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, η Κέρκυρα απέδρασε με το διπλό (2-0) από την έδρα του μαχητικού Πανσερραϊκού, που άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ηλίας Ιωάννου πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, σφραγίζοντας την νίκη.

Τουλάχιστον προσωρινά, οι «Φαίακες» του Μπάμπη Τεννέ βρίσκονται στην 3η θέση της Σούπερ Λίγκας, αφού έχουν συγκεντρώσει 12 πόντους, σε επτά αγώνες.



Η Κέρκυρα απέδειξε για ακόμη μία φορά πως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Με φύλακα άγγελο τον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος επενέβη όποτε χρειάστηκε για να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του και τον Επστάιν να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά στην επίθεση, έφυγε με το «τρίποντο» από τις Σέρρες.

Σε μία φάση που δεν μύριζε κίνδυνο, ο Στολτίδης έβγαλε την μακρινή μπαλιά, ο Επστάιν έφυγε σαν βέλος στην αντεπίθεση και αφού πρώτα πέρασε τον Ράντμαν, πλάσαρε σε κενή εστία, δίνοντας το προβάδισμα στην Κέρκυρα στο 25ο λεπτό.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε στο β΄ ημίχρονο αποφασισμένος να φτάσει στην ισοφάριση. Όμως όσο κι αν προσπάθησε, δεν τα κατάφερε, παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Ο Ηλίας Ιωάννου (που είχε περάσει αλλαγή) βρέθηκε αφύλακτος στην μικρή περιοχή και με κοντινό σουτ πέτυχε το τελικό 2-0 στο 88’ σφραγίζοντας την νίκη.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Κέρκυρα στο πρωτάθλημα (12 πόντοι σε επτά αγώνες), σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό, που δεν λέει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου, Παντελιάδης, Αμπουμπακάρι (46' Γεωργιάδης), Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο (74' Ανάκογλου), Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο.
Στον πάγκο: Νόβοτα, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Τριανταφύλλου, Τάντιτς.

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (82' Μακρυδημήτρης), Φλαβίνιο (54' Η. Ιωάννου), Τσίγκας (75' Γιάντσης) Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής.
Στον πάγκο: Αποστολίδης, Ιωάννου Δ., Δεινόπαππας, Μάρκοβιτς.

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορίνθου), Κωσταράς (Αιτ/νιας)
Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES