20 Σεπ 2010

Τεννές: "Πιστεύω στον Έλληνα ποδοσφαιριστή"

Μπάμπης Τεννές
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν δύσκολο για την ομάδα της Κέρκυρας, αφού οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο άργησαν να έρθουν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για την οργάνωση της ομάδας κυρίως στο θέμα του γηπέδου.Αυτό όμως όπως φαίνεται, αν και δεν το περίμενε κανείς, λειτούργησε θετικά για τους Φαίακες, που μέχρι στιγμής μετρούν δυο νίκες στην Πάτρα επί της ΑΕΚ και του Ατρόμητου αντίστοιχα. 

"Έτσι είναι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει κάποια στιγμή να γυρίσουμε στο σπίτι μας. Και αυτό γιατί είναι ταλαιπωρία για εμάς, μεγαλύτερη από οποιονδήποτε αντίπαλο και αν παίζουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Τεννέ στο Sport24.gr

"Πιστεύω στο φιλότιμο του Έλληνα ποδοσφαιριστή"
Η ομάδα της Κέρκυρας μπορεί να μην έχει το μπάτζετ αρκετών συλλόγων της Σούπερ Λιγκ, όμως με σωστή δουλειά και προσεκτική επιλογή Ελλήνων ποδοσφαιριστών κατάφερε να φτιάξει ένα δεμένο σύνολο, που σε κάθε αγώνα κάνει κατάθεση ψυχής.

"Πιστεύω πολύ στο φιλότιμο του Έλληνα ποδοσφαιριστή, όπως πιστεύω πολύ και στον εγωισμό του Έλληνα γενικά. Έχουμε χτίσει την ομάδα μας με πάρα πολλά ελληνόπουλα, που είναι ο βασικός μας κορμός, γιατί είμαστε μια ομάδα που πρέπει να παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια.

Πολλές φορές ο ξένος που έρχεται στην χώρα μας δεν μπορεί να κατανοήσει την ανάγκη που έχει η ομάδα σε κάθε παιχνίδι και αυτό καμία φορά μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό σε μια σεζόν
".

"Δεν έχω να αποδείξω κάτι"
Είναι από τους πιο παλιούς προπονητές και με αρκετές συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ, όμως κατά το παρελθόν έχει δεχθεί κριτική. Ο ίδιος ωστόσο δεν... μασάει και δηλώνει πως δεν έχει να αποδείξει κάτι σε κανέναν.

"Εγώ κοντεύω τις 300 περίπου συμμετοχές σε πάγκο ομάδων της πρώτης Εθνικής. Δηλαδή νομίζω πως είμαι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο και δεν αισθάνομαι ότι έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Όσον αφορά την κριτική; Την αντιμετωπίζω όπως κάθε χρονιά σε οποιοδήποτε πάγκο και αν είμαι.

Η πορεία και η διάρκεια να ξέρετε είναι αυτή που καταξιώνει
".

Τέλος ο κ. Τεννές μας τόνισε πως ο στόχος της ομάδας του, παρά το καλό ξεκίνημα, δεν αλλάζει, ενώ όπως είπε και φέτος Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα παλέψουν μόνοι τους για το πρωτάθλημα.

"Πιστεύω πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα, δύσκολα θα σπάσει αυτό το δίδυμο. Για την ομάδα μου ο στόχος δεν αλλάζει μετά από κανένα αποτέλεσμα. Ήταν, είναι και παραμείνει η παραμονή μας στην κατηγορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES