12 Ιαν 2010

ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με τις ανανεώσεις

Θετικοί να μείνουν στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται οι τέσσερις παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, οι Πάμπλο Γκαρσία, Κώστας Χαλκιάς, Βλάνταν Ιβιτς και Αλβες Λίνο εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, έστω και αν κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ως τέτοια θα εξεταστεί από τους ιθύνοντες.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν συμβάλει στην περσινή και φετινή πορεία του «Δικεφάλου» και η διοίκηση αναμένεται το επόμενο διάστημα να κινηθεί για να κλείσουν τα συγκεκριμένα θέματα. Οι διοικούντες την ΠΑΕ θα ασχοληθούν με τον καθένα ξεχωριστά, αφού συζητήσουν αναλυτικά και με τον Φερνάντο Σάντος.

Ενδεχομένως η ηλικία τους (έχουν πατήσει όλοι τους τα 32 χρόνια, εκτός από τον Χαλκιά που είναι 35 ετών και είναι τερματοφύλακας) να παίξει κάποιο ρόλο, αλλά στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να τους κρατήσουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Όχι» του Βερόν στην Ανόρθωση

Για ακόμη μία φορά ο Ρικάρντο Βερόν απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», η Ανόρθωση είχε καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος προτιμά να μείνει στη Θεσσαλονίκη, έστω και αν δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αγωνιστεί. Αυτό είναι το μήνυμα που έχει στείλει η διοίκηση στον παίκτη, αλλά εκείνος παραμένει ανένδοτος.

Γκαρσία: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Εφικτή χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Extrasport».

«Το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός θεσμός για εμάς και θα θέλαμε πολύ να φθάσουμε στον τελικό και να το σηκώσουμε. Είναι κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε. Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι κάτι που μαθηματικά γίνεται, αλλά είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Γι' αυτό και πιστεύω ότι η παρουσία μας στον τελικό του Κυπέλλου και η κατάκτησή του είναι πιο εφικτά», δήλωσε ο Ουρουγουανός μέσος.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος άσος εξέφρασε την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο στη συνέχεια των υποχρεώσεών του: «Σίγουρα ναι, γι' αυτό άλλωστε δουλεύουμε κάθε εβδομάδα και κάνουμε τη δική μας προσπάθεια, για να γίνουμε μια ομάδα ακόμα πιο δημιουργική».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο κατάκτησης της δεύτερης θέσης, σχολίασε: «Αυτό που θα πρέπει να προσπαθήσουμε εμείς είναι να κοιτάμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και να περιμένουμε να κάνουν λάθη οι αντίπαλοί μας, ώστε να μην κερδίζουν παραπάνω βαθμούς και να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Το σημαντικό ωστόσο είναι να κερδίζουμε εμείς τα δικά μας παιχνίδια».

Ο Γκαρσία δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην αγάπη που δέχεται από τους οπαδούς του «Δικεφάλου»: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Βρίσκομαι σε μία ξένη χώρα και αυτή η αγάπη προς το πρόσωπό μου με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία. Εγώ προσπαθώ πάντα μέσα από την αγωνιστική μου συμπεριφορά να ανταποδώσω αυτή τη λατρεία και την αγάπη που έχουν για μένα και όσο μπορώ αυτό θα κάνω».

Καταλήγοντας, ο Ουρουγουανός μίλησε για απόδοσή του: «Εγώ προσωπικά είμαι καλά. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Την κριτική την κάνουν οι δημοσιογράφοι και οι ειδικοί του ποδοσφαίρου. Αισθάνομαι πολύ καλά πάντως και άνετα. Ο αποκλεισμός μας από τη Χέρενφεν στην αρχή της χρονιάς, που μας στέρησε την παρουσία στους ομίλους του Europa League, δεν ήταν ό,τι καλύτερο για μας και σίγουρα μας επηρέασε. Πλέον, όμως, από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε συνεχώς και αυτό είναι το σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES