27 Οκτ 2009

Α.Ε.Λ.. ΛΕΥΚΙΜΗΣ


Ανοικτή επιστολή
Είναι γνωστό σε όλους τους φιλάθλους και φίλους της Α.Ε.Λ. , ότι η ομάδα μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και έχει 32 ποδοσφαιριστές, που μέχρι πρόσφατα αρκετοί εργαζόταν, παιδιά όλα από τη Λευκίμμη, που αγαπούν το άθλημα, αλλά ιδιαίτερα τον τόπο τους. Συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές χωρίς αμοιβή σε πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, κάτι που πιστεύουμε δεν συμβαίνει σε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Αυτό είναι προς τιμήν όλων των παικτών της Α.Ε. Λευκίμμης.
Γι’ αυτούς κυρίως η Διοίκηση δεσμεύεται, ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια, ξεπερνώντας όλα τα λειτουργικά της προβλήματα, να απευθυνθεί, αυτό κάνει και τώρα, σε όλους τους Λευκιμμιώτες επιχειρηματίες και μη, να πλαισιώσουν την ομάδα όσο και όπως μπορούν, να την ενισχύσουν οικονομικά, κατανοώντας τις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που έχει το Εθνικό πρωτάθλημα Δ΄ κατηγορίας στο οποίο συμμετέχει.
Η συμπαράσταση από τον κάθε Λευκιμμιώτη, πρώτα στα 32 παιδιά που συμμετέχουν σήμερα στην Α.Ε.Λ., στα παιδιά που επίσης αφιλοκερδώς, συμμετέχουν στις άλλες τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας, αλλά και στα δεκάδες μικρότερα παιδιά που έχουν οι ακαδημίες τους, θεωρούμε ότι είναι δεδομένη και μένει να γίνει πράξη.
Ευχαριστούμε όλους όσους, μέχρι σήμερα, έχουν βοηθήσει ηθικά και οικονομικά την ομάδα μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES