7 Αυγ 2009

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Πρόστιμο 7.500 ευρώ και θυροκολλημένο εξώδικο στον Σουαρέ


Τον περασμένο Γενάρη ο Ιμπραήμ Σορί Σουαρέ αποκτήθηκε από τον ΑΟ Κέρκυρα, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Ο ίδιος ήταν περιχαρής που άφηνε πίσω του την αβεβαιότητα και τη... μιζέρια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και που ερχόταν σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, όπως οι «Φαίακες», και δήλωνε αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό με την κυανέρυθρη φανέλα.

Όμως, μετά από λίγους μήνες φαίνεται πως ο 27χρονος μπακ-χαφ αναθεώρησε τις απόψεις του και άλλαξαν άρδην τα.. συναισθήματά του!

Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα ήταν... ασυνεπής στο ραντεβού του με την κερκυραϊκή ομάδα, στις 14 Ιουλίου. Μέχρι και σήμερα παραμένει... εξαφανισμένος και η κυανέρυθρη ΠΑΕ τον έχει κηρύξει... «αδικαιολόγητα απών».

Οι όποιες προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΟΚ να πείσουν τον έγχρωμο παίκτη να έρθει στην Κέρκυρα, απέβησαν άκαρπες, αφού εκείνος εμμένει στην αποχή του.

Η απαράδεκτη στάση του Σουαρέ προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της κερκυραϊκής ΠΑΕ, η οποία έχει ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες εναντίον του.

Η ιστοσελίδα μας αποκαλύπτει τα εξής: Η ΠΑΕ Κέρκυρα πήρε την απόφαση να επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή χρηματικό πρόστιμο ύψους 7.500- ευρώ, ενώ του έστειλε και εξώδικο. Όμως, επειδή ο παίκτης απουσίαζε, αναγκαστικά ο δικαστικός κλητήρας θυροκόλλησε το εξώδικο στο σπίτι που του είχε παραχωρηθεί, στιην περιοχή των Αλυκών Ποταμού.

Αλλά το ζήτημα δεν σταμάτησε εδώ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΚ, Σπύρος Καλογιάννης, κάλεσε στα γραφεία της ΠΑΕ τον Γάλλο μεσοαμυντικό Φαμπρίς Ρεπερνέ (ο οποίος είχε τον ρόλο του διερμηνέα) και μαζί τηλεφώνησαν στον Ιμπραήμ Σουαρέ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνομίλησαν στη γαλλική γλώσσα. Μέσω του Ρεπερνέ, ο Καλογιάννης μετέφερε στον Σουαρέ τη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Κέρκυρα, ενώ του γνωστοποίησε την επιβολή του προστίμου και την αποστολή του εξωδίκου.
Επίσης, του ζήτησε να επιστρέψει στον ΑΟ Κέρκυρα ένα μεγάλο μέρος της προκαταβολής που του είχε δοθεί τον περασμένο Γενάρη, όταν υπέγραψε στην ομάδα.



ANAΡΤΗΘΙΚΕ ΣΤΟ CORFUCORNER.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES