29 Δεκ 2009

Παράταση για Μπεν Αρφά!

Νέα παράταση μέχρι το Σαββατοκύριακο πήρε η υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά, ύστερα από τη χθεσινή συνεδρίαση της Μαρσέιγ που περίμεναν στον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι δήλωσαν επίσημα ότι βρέθηκαν κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες, αλλά πέταξαν πάλι το «μπαλάκι» στον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και χάνεται πολύτιμος χρόνος, με τους «ερυθρόλευκους» να φέρονται ήδη να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις. Άλλωστε, πρόθεση των νταμπλούχων Ελλάδας ήταν να τελειώσουν τις μεταγραφές μέχρι τις γιορτές, αλλά τώρα δεν δείχνουν αποφασισμένοι να εγκαταλείψουν την περίπτωση του διεθνούς Γάλλου.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο επίκειται νέα συνάντηση στην Ισπανία (σε ένα μέρος κοντά στη Βαρκελώνη), όπου η Μαρσέιγ θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για το β’ μέρος της σεζόν. Στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση του Μπεν Αρφά, αφού θέλουν να έχουν τον παίκτη τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Οι εναλλακτικές…

Η καθυστέρηση που υπάρχει στην υπόθεση του Μπεν Αρφά αναγκάζει τον Ολυμπιακό να προετοιμάζει τις εναλλακτικές λύσεις του παίκτη της Μαρσέιγ. Πρώτη ακούστηκε η περίπτωση του Μονέ Πακέ της Λανς, αλλά στη λίστα των Πειραιωτών φαίνεται πως υπάρχουν πιο εντυπωσιακά ονόματα.

Δύο εξ’ αυτών είναι του Μπαπτίστα (της Ρόμα) και του Μαντσίνι (της Ιντερ), για τον οποίο γράφηκε στην Ιταλία ότι θα εξέταζε πρόταση των «ερυθρόλευκων», λόγω της παρουσίας του συμπατριώτη του Ζίκο στον πάγκο της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θέλουν να μείνουν… ξεκρέμαστοι και θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο την ομάδα.

* Μάλλον αύριο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τους εκπροσώπους του Λούα Λούα για να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του Κονγκολέζου επιθετικού. Ο 28χρονος φορ βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα και αυτό το διήμερο προπονείται μόνος του στου Ρέντη, προκειμένου να ανεβάσει τους δείκτες της φυσικής του κατάστασης.

* Τα εισιτήρια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ.

* Μετά την ανακοίνωση της Φενερμπαχτσέ και ο ίδιος ο Ντέιβιντ έβαλε τέρμα στα σενάρια για τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES