23 Δεκ 2009

Ζίκο: «Μπορούμε να περάσουμε ΠΑΟ και Μπορντό»

Θετικό κρίνει τον απολογισμό του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν ο Ζίκο μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας. Παράλληλα ο Βραζιλιάνος προπονητής εκφράζει την αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα επανακαταλάβει την κορυφή του πρωταθλήματος και θα περάσει το εμπόδιο της Μπορντό στους «16» του Champions League.

«Είχαμε άσχημη απόδοση απέναντι στον Άρη, δεν καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και ηττηθήκαμε από μία ομάδα που έπαιξε με πάθος και είχε την ώθηση του κόσμου της. Είχαμε 14 αγώνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον έχουμε χάσει την πρωτοπορία στη βαθμολογία. Πρέπει τώρα να καλύψουμε τη διαφορά των δύο βαθμών από τον Παναθηναϊκό, κάτι που φυσικά είναι πιθανό, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Στα 18 ματς που έχω βρεθεί στον τιμόνι του Ολυμπιακού, πρέπει να ομολογήσω πως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται. Είχαμε 11 νίκες, στόχους που επιτεύχθηκαν, αλλά και πολλή δουλειά μπροστά μας που πρέπει να γίνει», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο απολογισμός είναι μέχρι στιγμής θετικός. Φτάσαμε στον πρώτο στόχο που ήταν να βρεθούμε στους ''16'' του Champions League και τώρα μπροστά μας έχουμε μία ισχυρή ομάδα που πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία στη φάση των ομίλων. Ωστόσο εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας και να πάρουμε την πρόκριση στο Μπορντό. Είμαι αισιόδοξος, διότι τον Φεβρουάριο θα έχουμε στη διάθεση μας ορισμένους τραυματίες που λείπουν κι ενδεχομένως ορισμένες προσθήκες από μεταγραφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES