26 Δεκ 2009

«Μένει ο Μπεν Αρφά»!

Πόλεμο ‘’νεύρων’’ στους υπεύθυνους και στους οπαδούς του Ολυμπιακού φαίνεται πως κάνουν τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης για το θέμα της μεταγραφής του Χατέμ Μπεν Αρφά.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Ζαν Κλοντ Ντασιέ, δήλωσε ότι ο Ντεσάν θα αποφασίσει για την παραχώρηση ή όχι του 22χρονου μέσου τον Ιανουάριο. Το πρωί του Σαββάτου ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζοσουά Ανιγκό πως η άποψη του παίκτη θα κρίνει τα πάντα. Και αργότερα ένα δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, στο οποίο επικαλούνται πηγές από την ομάδα, ξεκαθαρίζει ότι ο Μπεν Αρφά θα μείνει στην Μαρσέιγ ειδικά μετά την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Οσέρ.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “foot01.com” αναφέρει πως ο Μπεν Αρφά θα μείνει στην Μαρσέιγ παρά τα προβλήματα που έχει στις σχέσεις του με τον προπονητή της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάν, αλλά και την πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» για την απόκτησή του.

Το δημοσίευμα το οποίο φέρει τίτλο: «Πολύ κακό για το τίποτα;», επικαλείται πηγές από την ομάδα και αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τις πηγές μας φαίνεται ότι τελικά ο Χατέμ Μπεν Αρφά θα μείνει στη Μαρσέιγ παρά τις διαφωνίες που υπάρχουν μεταξύ του παίκτη και του Ντιντιέ Ντεσάν».

Στο δημοσίευμα χαρακτηρίζουν καλή την εμφάνισή του Μπεν Αρφά στο παιχνίδι με την Οσέρ –παρά το κακό αποτέλεσμα της Μαρσέιγ- και κάνουν λόγο για δικαίωση του Ανιγκό για τα όσα πιστεύει για την αξία του παίκτη. Μάλιστα, χαρακτηρίζει τον τεχνικό διευθυντή της Μαρσέιγ «φύλακα άγγελο» του Μπεν Αρφά στην ομάδα της Μασσαλίας.

«Εάν συνεχίσει να αγωνίζεται όπως και κατά της Οσέρ θα είναι πολύ δύσκολο να φύγει τον Ιανουάριο παρά τις πολλές προτάσεις που έχουν φτάσει στο γραφείο του Ζαν-Κλοντ Ντασιέ», καταλήγει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES